Kindervragen

Weet je nog dat je een klein kind was? Dat je de wereld wilde begrijpen? Dat je op zoek was naar antwoorden? Dat je daarom vragen ging stellen?

Rond de kleuterleeftijd zijn kinderen over het algemeen heel nieuwsgierig. Hun wereld wordt steeds groter en ze zien dingen die ze nog nooit hebben gezien. Ze willen weten hoe dingen in elkaar steken. Ze vragen je soms de hemd van het lijf. Het helpt ze om helderheid te krijgen, te ordenen, dingen duidelijk te krijgen.

Vakantie-vragen

Wat doe je als je op vakantie gaat naar een land waar je nog nooit bent geweest? Lees je je in? Ga je op zoek naar informatie die bruikbaar zou kunnen zijn? Informatie die je helpt om goed voorbereid op vakantie te gaan? Zoek je naar een fijne accommodatie? Een leuke activiteit? Kijk je ook naar praktische zaken zoals valuta, gebruiken en eventuele feestdagen die tijdens jouw verblijfsperiode in het land zijn? Hoe meer vragen je stelt, des te meer kom je te weten over jouw reisbestemming. En des te meer kans dat jij terecht komt op een plek die bij jou past. En dus dat je een fantastische reis gaat beleven.

Levensvragen

Hoe zit dat in jouw leven? Welke vragen stel je in jouw dagelijks leven? Waar gaat je levensbestemming naar toe? Welke activiteiten word jij blij van? Stel je jezelf vragen om een fantastisch leven te leiden? Een prachtige reis naar goedgevulde tijd? De tijd van jouw leven?

Als je jezelf de juiste vragen stelt, ontstaat er helderheid en inzicht. Je weet steeds beter jouw (levens-)richting te bepalen. Je bent beter in staat om beslissingen te nemen. Je bepaalt daardoor jouw koers in jouw leven. Dat geeft lucht, ruimte en energie.
Om jou te inspireren op het juiste pad, bied ik je het volgende aan:

Elke dag (gratis) een Ont-Moet-Vraag in jouw mailbox (of via Facebook of Twitter)

Ont-Moet-jouw-Tijd-Programma: in 44 dagen van een druk leven naar goed gevulde tijd

Natuur-wandelcoaching: al wandelend in de natuur  stel ik jou vragen als coach en maken we gebruik van natuurlijke elementen.

Share