Waar sta ik voor?

 

Lees in dit woord-hart hoe mensen mij in één woord omschrijven, bij het stellen van bovenstaande vraag.

(des te groter het woord, des te vaker het woord is genoemd).

 

Levenswaarden van Anita

 

Natuur

Ik ben zielsgraag buiten. En neem het liefst de benenwagen. Die vertraagt zo lekker. Stap voor stap zet ik mijn voeten op de polderklei. Struinend door de bossen. Of wandelend op de dijk. Ook loop ik warm voor staren naar de dansende vlammen van vuur.

 

Vrijheid

Ik vertrouw op onze eigen wijsheid. Ik ben niet zo van het moeten. Daarentegen verzot op ontmoetingen. Ik geniet ervan om samen op ontdekking te gaan. Juist ook buiten de gebaande paden. Kijken wat zich natuurlijk ontvouwt. Vol verwondering.

 

Bloeien

Bij een zwarte vlek op een hagelwit vlak valt mij de vele ruimte op. Bij een ontluikende bloem zie ik de kwetsbare kern. En voel ik de groeipijn. Voor mij is alles inspiratie. Ik ben dol op woord en beeld. Elk verhaal benut ik als een buitenkans voor ontwikkeling en groei.

 

Buitengewone ruimte voor geluk

 

Vanaf het eerste moment dat ik Anita ontmoette voor de coaching voelde het vertrouwd. Een ideaal startpunt om met elkaar de diepte in te gaan. En dat gebeurde dan ook. Tijdens onze 2,5 uur durende wandeling en het contact ervoor en erna leidde de aanpak van Anita, haar vragen, gedeelde artikelen, de nuttige oefeningen en haar scherpe opmerkingen en vragen tot een aantal zeer waardevolle persoonlijke inzichten. Inzichten die ik zonder haar niet gekregen had. 

David 31 jaar

Accountmanager, ING

Anita ken ik nu al een tijdje. Met haar praten over wat me bezig houdt dat vind ik altijd fijn. Dat komt omdat ze mij mijn eigen proces laat doen en niet oordeelt of stuurt. Door de juiste vragen te stellen, brengt ze mij in beweging en van daaruit vind ik al denkende een antwoord op mijn vragen. Dat komt dan feitelijk uit mezelf en dat voelt goed, dat klopt! Verder vind ik het tof om te merken dat het buiten zijn tijdens het praten me extra helpt: het maakt mijn hoofd letterlijk vrijer om te denken en om te laten gebeuren wat moet gebeuren.  En zo kom ik stap voor stap verder.

Erik 44 jaar

Arts-onderzoeker

Je kan mij vanaf andere kanten naar mijn situatie laten kijken. Ik vind het heel fijn dat je mij zonder oordeel, heel liefdevol steunt. Dat geeft ruimte en perspectief. Ik voel erkenning in mijn gesprekken met jou. Dat waardeer ik enorm.

Erna 43 jaar

docent AMC

HEERLIJK gewandeld.

Lekker mijn eigen tempo en bijna volledig stil......

Mooie route. Genoten van mospartijen en water, fris groene paden en vogelgeluiden.

Bij de bewustwordingsvraag: "Wat verspert mijn pad?" Dat is mijn rommel, te veel papieren die ik weg ga doen.

Dan heb ik weer VRIJ baan! Letterlijk en figuurlijk.

deelnemer

Stiltewandeling

 

Ik inspireer jou te luisteren naar jou,

jezelf natuurlijk te ont-moeten. 

Anita

Natuurlijke inspiratie

Ik inspireer jou heel graag om te ont-moeten. De natuur is daar een buitengewone plaats voor. Tijdens een Natuur-coachsessie wandelen we drie of vier keer in de natuur. We krijgen helder waar jij nu staat, wat jouw verlangen is en waar je heen wilt. Jouw aangeleerde patronen en jouw natuurlijke kernkwaliteiten worden helder. De natuur biedt beelden en metaforen die inzicht geven en zo ontvouwt zich een stappenplan dat richting geeft om jouw pad in het dagelijks leven duidelijk te krijgen.

Ik zet mijn talenten, kwaliteiten en levenservaring in. Mijn werk als starters-coach in het onderwijs, professional organizer-kwaliteiten, mijn natuurlijke rust en enthousiasme, de vele persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal mijn opgedane kennis van coaching technieken bij natuurcoach Nanette Kant.

Naast persoonlijke natuur-wandelcoaching in de natuur, kun je mij volgen op Facebook of Twitter. Loop je liever een keer mee met de Stiltewandeling? Dat kan ook. Kies wat bij jou past, waar jouw tijd rijp voor is.

Share