Waar sta ik voor?

Lees in dit woord-hart hoe mensen mij in één woord omschrijven, bij het stellen van bovenstaande vraag.

(des te groter het woord, des te vaker het woord is genoemd).

 

Levenswaarden van Anita

Vrijheid

Ik vertrouw op eigen wijsheid. Ik ben niet zo van moeten. Maar wel verzot op ontmoetingen. Ik geniet ervan om samen op ontdekking te gaan. Juist ook buiten de gebaande paden. Kijken wat zich natuurlijk ontvouwt. Vol nieuwsgierigheid.

Natuur

Ik ben zielsgraag buiten. En neem het liefst de benenwagen. Die vertraagt zo lekker. Stap voor stap zet ik mijn voeten op de polderklei. Struinend door de bossen. Of wandelend op de dijk. Ook loop ik warm voor staren naar de dansende vlammen van vuur.

Verwondering

Voor mij is alles inspiratie. Bij een zwarte vlek op een hagelwit vlak valt mij de ruimte op. Bij een ontluikende bloem zie ik de kwetsbare kern. En voel ik de groeipijn.  Ik ben dol op woord en beeld. Elk verhaal zie ik als een buitenkans voor ont-dekking.

 

Ik inspireer graag jouw innerlijke rust te re-creëeren

 

Anita Boes

Anita Boes

Bel of app mij op 06 410 682 87

Of stuur een mail naar info@anitaboes.nl

Ik laat jou zien wat je uit je leven kan halen.

Ik laat je ervaren wat je kan achter-laten in je leven.

Anita Boes

Wil je 'Zaadjes voor Rust inspiratiemail' ontvangen?

Vanaf het eerste moment dat ik Anita ontmoette voor de coaching voelde het vertrouwd. Tijdens onze 2,5 uur durende wandeling gingen we de diepte in. De aanpak van Anita, haar vragen, gedeelde artikelen, de nuttige oefeningen en haar scherpe opmerkingen en vragen leidde tot een aantal zeer waardevolle persoonlijke inzichten. Inzichten die ik zonder haar niet gekregen had. 

David 31 jaar

Accountmanager, ING

Anita laat mij in mijn eigen proces zonder oordeel. Door de juiste vragen te stellen, brengt ze mij in beweging en van daaruit vind ik al denkende een antwoord op mijn vragen. Dat komt dan feitelijk uit mezelf en dat voelt goed, dat klopt! Het buiten zijn maakt mijn hoofd letterlijk vrijer om te denken en om te laten gebeuren wat moet gebeuren.  En zo kom ik stap voor stap verder.

Erik 44 jaar

Arts-onderzoeker

Je kan mij vanaf andere kanten naar mijn situatie laten kijken. Ik vind het heel fijn dat je mij zonder oordeel, heel liefdevol steunt. Dat geeft ruimte en perspectief. Ik voel erkenning in mijn gesprekken met jou. Dat waardeer ik enorm.

Erna 43 jaar

docent AMC

HEERLIJK gewandeld.

Lekker mijn eigen tempo en bijna volledig stil......

Mooie route. Genoten van mospartijen en water, fris groene paden en vogelgeluiden.

Bij de bewustwordingsvraag: "Wat verspert mijn pad?" Dat is mijn rommel, te veel papieren die ik weg ga doen.

Dan heb ik weer VRIJ baan! Letterlijk en figuurlijk.

deelnemer

Stiltewandeling

Share