Vanaf het eerste moment dat ik Anita ontmoette voor de coaching voelde het vertrouwd. Een ideaal startpunt om met elkaar de diepte in te gaan. En dat gebeurde dan ook. Tijdens onze 2,5 uur durende wandeling en het contact ervoor en erna leidde de aanpak van Anita, haar vragen, gedeelde artikelen, de nuttige oefeningen en haar scherpe opmerkingen en vragen tot een aantal zeer waardevolle persoonlijke inzichten. Inzichten die ik zonder haar niet gekregen had. 

David 31 jaar

Accountmanager, ING

^    Je verlangt naar meer rust en vrijheid

^    Je loopt op bepaalde punten steeds vast

^    Je bent nog niet waar je wilt zijn in je leven

^    Je wilt makkelijker door het leven kunnen stappen

Coaching in de natuur zorgt dat je de juiste stappen te zet.

Natuurlijk verhelderend

In de elementen van de natuur zijn krachtige verhalen verborgen. We gaan de buitenlucht in en wandelen. De gestelde vragen brengen duidelijkheid. De natuur brengt inzichten, verheldering en spiegeling. Er ontvouwen zich natuurlijke metaforen die de juiste richting laten zien.

Een Natuur-coach-sessie bestaat uit drie tot vier wandelingen. Daarin krijgen we jouw wens helder, daar waar je nu staat en daar waar je heen wilt. Er ontstaan inzichten in aangeleerde patronen en jouw eigen kernkwaliteiten. Omdat zich, al wandelend in de natuur, een stappenplan ontvouwt, weet jij, na de coach-sessie, welke richting je kiest in jouw dagelijkse leven. Dat geeft rust en vrijheid.

Kracht van natuurcoaching

Omdat we onderzoeken wat jouw (oude) patronen zijn en jij helder krijgt hoe je jouw natuurlijke talenten kan inzetten is het resultaat duurzaam. Geen trucjes of een moeilijke methode. Jouw eigen kracht weer boven krijgen en vanuit daar leven. Dat is het resultaat van natuurcoaching. Jij kan jezelf weer volledig inzetten op jouw eigen wijze. Daardoor ervaar je flow en energie. Je komt vloeiend in beweging en dat zorgt voor vooruitgang.

Door de natuurcoaching kom je beter in contact met jezelf. Daardoor ook met anderen. Het geeft je (zelf-)vertrouwen en daadkracht. Het zorgt voor gerichtere keuzes naar jouw mooiste leven.

 

Ik inspireer jou te luisteren naar jou,

jezelf natuurlijk te ont-moeten. 

Anita

Je kan mij vanaf andere kanten naar mijn situatie laten kijken. Ik vind het heel fijn dat je mij zonder oordeel, heel liefdevol steunt.  Dat geeft ruimte en perspectief. Ik voel erkenning in mijn gesprekken met jou. Dat waardeer ik enorm.

Erna 43 jaar

docent AMC

Anita, je bent echt een natuurtalent.

Lopen met jou heeft mij bewust gemaakt.

Bewust van mijn eigenschappen.

Bewust van mijn overlevingsmechanisme.

Bewust van mijn patronen.

Bewust van het feit dat ik deze niet meer nodig heb.

Het voelde vertrouwd, ik voelde mij gehoord en het kwam precies op het juiste moment in mijn leven.

Bedankt Anita!

Willeke 40 jaar

Intern Begeleider Onderwijs

Anita ken ik nu al een tijdje. Met haar praten over wat me bezig houdt dat vind ik altijd fijn. Dat komt omdat ze mij mijn eigen proces laat doen en niet oordeelt of stuurt. Door de juiste vragen te stellen, brengt ze mij in beweging en van daaruit vind ik al denkende een antwoord op mijn vragen. Dat komt dan feitelijk uit mezelf en dat voelt goed, dat klopt! Verder vind ik het tof om te merken dat het buiten zijn tijdens het praten me extra helpt: het maakt mijn hoofd letterlijk vrijer om te denken en om te laten gebeuren wat moet gebeuren.  En zo kom ik stap voor stap verder.

Erik 44 jaar

Arts-onderzoeker

Een waardevolle (kosteloze) eerste stap

Een coachingstraject geeft stappen naar een leven met meer rust, energie en balans. Waardevol en daarom belangrijk dat de coach en de manier van aanpak bij je past. Daarom bied ik je kosteloos een Skype- of Facetime-gesprek aan (bellen kan natuurlijk ook). Zo kan je vrijblijvend kijken of je besluit met mij op pad te gaat om jouw wens te realiseren. Als je besluit liever een anderen weg in te slaan is dat jouw keus en is dat helemaal goed.

Een kennismakingsgesprek duurt 15 tot 25 minuten. Zet deze waardevolle, vrijblijvende stap. Mail, bel of app me (via 06 410 682 87 of info@bloeiprojecten.nl) voor een afspraak. Handig als je gelijk je Skypenaam/telefoonnummer en gewenste data of dagdeel doorgeeft.

“Elke grote reis begint met een eerste stap”

Oosterse wijsheid

Investering

Natuurlijk kun je kiezen voor één wandeling. Dat kan je al de juiste richting geven. Uit ervaring weet ik dat een Natuur-coach-sessie van 3 tot 4 wandelingen zorgt voor duurzame verandering en je blijvend op weg helpt.

Een eerste wandeling duurt gemiddeld 1,5 uur. Voor een losse coachingswandeling is het basisuurtarief 97 euro (inclusief mijn reiskosten, en voorbereidingstijd).

*prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW en voor bedrijven exclusief BTW

Share