Vanaf het eerste moment dat ik Anita ontmoette voor de coaching voelde het vertrouwd. Tijdens onze 2,5 uur durende wandeling gingen we de diepte in. De aanpak van Anita, haar vragen, gedeelde artikelen, de nuttige oefeningen en haar scherpe opmerkingen en vragen leidde tot een aantal zeer waardevolle persoonlijke inzichten. Inzichten die ik zonder haar niet gekregen had. 

David 31 jaar

Accountmanager, ING

Deze resultaten ervaar je na coaching in de natuur

 

Richting

Je hebt je doel glashelder. Je weet waar je heen beweegt en waarom. Je ziet van verre aankomen wat jou leegzuigt. En omzeilt dat feilloos. Een zucht van verlichting. Steeds weer. Vanuit pure ontspanning navigeer je relaxed jouw leven door. Lekker luchtig.

 

Ruimte

Een permanent gevoel van opluchting. Het licht aan de horizon zien en daar heen bewegen. Duidelijk voelen wat je nodig hebt.  En wat je links laat liggen is zonneklaar. Heerlijk opgeruimd stappen zetten. Je voelt de mogelijkheden. En ziet de ruimte. Ruimte voor geluk.

 

Rust

Ontspannen zijn. Zelfs in de dagelijkse drukte de rust voelen. De knop naar ontspanning weten te vinden en aanzetten. Onomstotelijk hebben wat jou oplaadt. De ruis uitzetten en gewoonweg genieten. Floep! Zomaar op elk moment van de dag. Rust aan.

Een waardevolle eerste stap

Maak kennis

We maken samen een Verwonder-Wandeling in de natuur en jij proeft aan wat natuur-wandelcoaching voor jou kan betekenen. Geef jezelf deze wandeling cadeau voor 22 euro.

Of maak een afspraak voor een kosteloos telefoon- of beeldbelgesprek van 15 tot 20 minuten.

Zet een waardevolle, vrijblijvende stap. Bel of app me voor een afspraak via 0641068287 of mail info@anitaboes.nl

Handig als je gelijk je telefoonnummer en gewenste data of dagdelen doorgeeft.

Investering

Coachingtraject

Als je het goed en grondig wilt aanpakken, kies dan voor een traject. Je krijgt vier persoonlijke wandelcoaching-sessies in de natuur, verspreidt over vier tot zes maanden. Een wandeling-sessie duurt zo’n twee uur. Tussen de live-wandel-sessies is er telefonische coaching. Totaal: 888 euro

 

Levensreis in één dag

Je kunt kiezen voor diepgang op één dag. Ga dan op “Levensreis”. Eén dag lang gaan we op pad langs plekken uit jouw leven die een belangrijke rol hebben gespeeld. Puur op locatie. Deze losse reis kost 444 euro inclusief 100 reiskilometers. In combinatie met het wandel-coachingtraject krijg je korting. Voor kilometers boven de 100 betaal je per 5 kilometer 1 euro.

 

Losse wandelingen

Uit ervaring weet ik dat een Natuur-coach-trajcet van drie tot vier wandelingen zorgt voor duurzame verandering en je blijvend op weg helpt. Natuurlijk kun je kiezen voor losse wandelingen. Dat kan je al de juiste richting geven.

Een wandeling duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Voor een losse coachingswandeling is het basisuurtarief 97 euro (inclusief mijn reiskosten, en voorbereidingstijd).

*prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW en voor bedrijven exclusief BTW

Anita, je bent echt een natuurtalent.

Lopen met jou heeft mij bewust gemaakt.

Bewust van mijn eigenschappen.

Bewust van mijn overlevingsmechanisme.

Bewust van mijn patronen.

Bewust van het feit dat ik deze niet meer nodig heb.

Het voelde vertrouwd, ik voelde mij gehoord en het kwam precies op het juiste moment in mijn leven.

Bedankt Anita!

Willeke 40 jaar

Intern Begeleider Onderwijs

Tijdens het wandelen met jou wordt alles relatief. Jij straalt rust en balans uit, waardoor alle problemen die je hebt of voelt wegvallen en je beseft dat alles uiteindelijk weer goed komt. Dat is erg prettig, vind ik.

Bert 47 jaar

Product Manager, Batavus

Ik laat jou zien wat je uit je leven kan halen.

Ik laat je ervaren wat je kan achter-laten in je leven.

Anita Boes

Je kan mij vanaf andere kanten naar mijn situatie laten kijken. Ik vind het heel fijn dat je mij zonder oordeel, heel liefdevol steunt. Dat geeft ruimte en perspectief. Ik voel erkenning in mijn gesprekken met jou. Dat waardeer ik enorm.

Erna 43 jaar

docent AMC

“Elke grote reis begint met een eerste stap”

Oosterse wijsheid

Share