Levensreis in één dag    Op levenstournee

• Letterlijk teruggaan naar impactvolle plaatsen uit jouw geschiedenis?
• De tijd nemen om jouw levensindrukken een plek te geven?

Voel de nostalgie tijdens je eigen levenstournee. Een dag lang letterlijk op pad langs plaatsen die je hebben gevormd. Terug in jouw eigen verleden samen met een ervaren coach. Met de wijsheid van nu. Er komen inzichten in patronen. Er ontstaat ruimte en helderheid. Een onvergetelijke ontdekkingsreis.

 

 Levensindrukken

Jouw geboortegrond, het oude schoolgebouw waar je als kleuter speelde, die onvergetelijk plaats waar jij jouw eerste zoen kreeg. De plek waar je als puber uren hebt doorgebracht. Waar je als twintiger aan het werk was. Jij kiest zelf impactvolle locaties uit jouw voorbije verleden.

 

Ontdekkingsreis

We gaan samen een dag lang op pad langs plaatsen die je hebben gevormd. Letterlijk én daardoor ook figuurlijk. Je voelt nostalgie. Of oud zeer. Er komt van alles langs. Ineens komt er iets vanuit je tenen bovendrijven. Of plotsklap ben je terug bij dat mooie moment. Of bij die persoon die voor jou een onvergetelijke rol speelde.

 

Dit haal je eruit

Terugkomen op plekken van vroeger. Ingesleten patronen komen aan het licht. Je kijkt met de wijsheid van nu. Krijgt zichtbaar wat je meeneemt naar de toekomst. En je laat achter wat je niks meer brengt. Er komen inzichten. Oplossingen. Je laat los. Er ontstaat ruimte. Helderheid.

Boek nu jouw levensreis in één dag. Bel Anita op 06-410 682 87

 

“Jouw jeugdindruk vormde een levensafdruk en vraagt om een voorwaartse herdruk.”
Anita Boes

Anita laat mij in mijn eigen proces zonder oordeel. Door de juiste vragen te stellen, brengt ze mij in beweging en van daaruit vind ik al denkende een antwoord op mijn vragen. Dat komt dan feitelijk uit mezelf en dat voelt goed, dat klopt! Het buiten zijn maakt mijn hoofd letterlijk vrijer om te denken en om te laten gebeuren wat moet gebeuren.  En zo kom ik stap voor stap verder.

Erik 44 jaar

Arts-onderzoeker

Ik laat jou zien wat je uit je leven kan halen.

Ik laat je ervaren wat je kan achter-laten in je leven.

Anita Boes

Investering

Levensreis in één dag

Als je kiest voor de “Levensreis”, kies je voor diepgang. Eén hele dag lang gaan we op pad langs plekken uit jouw leven die een belangrijke rol hebben gespeeld. Puur op locatie. Deze losse reis kost 535 euro inclusief 100 reiskilometers. In combinatie met het wandel-coachingtraject krijg je korting. Voor kilometers boven de 100 betaal je per 5 kilometer 1 euro.

* Helaas ontkom ik er niet aan om BTW in rekening te brengen. Bovengenoemde bedragen zijn voor particulieren inclusief BTW en voor bedrijven exclusief BTW

Anita, je bent echt een natuurtalent.

Lopen met jou heeft mij bewust gemaakt.

Bewust van mijn eigenschappen.

Bewust van mijn overlevingsmechanisme.

Bewust van mijn patronen.

Bewust van het feit dat ik deze niet meer nodig heb.

Het voelde vertrouwd, ik voelde mij gehoord en het kwam precies op het juiste moment in mijn leven.

Bedankt Anita!

Willeke 40 jaar

Intern Begeleider Onderwijs

Een waardevolle eerste stap

Maak kennis

We maken samen een Verwonder-Wandeling in de natuur en jij proeft aan wat natuur-wandelcoaching voor jou kan betekenen. Geef jezelf deze wandeling cadeau voor 22 euro.

Of maak een afspraak voor een kosteloos telefoon- of beeldbelgesprek van 15 tot 20 minuten.

Zet een waardevolle, vrijblijvende stap. Bel of app me voor een afspraak via 0641068287 of mail info@anitaboes.nl

Handig als je gelijk je telefoonnummer en gewenste data of dagdelen doorgeeft.

Share