Vier de stilte Stiltewandeling Stil in mijDeze afbeelding hierboven heb ik ontworpen in de zomer van 2016. Toen nam ik het besluit om de maandelijkse Stiltewandeling te verplaatsen van de 10e van de maand naar iedere vierde zondag van de maand.

Elke maand een Stiltewandeling en elke maand een voorbereidingsloop. Het regelen van de locatie, kopen van cadeau voor gastheer of vrouw, regelen van persberichten, promotie, e-mail, zorgen voor lekkere hapjes en iets te drinken. En dan de Stiltewandeling zelf, iedere maand weer. Het was heerlijk om te doen.

Ik heb de instelling om iets te gaan ondernemen als dat goed voelt. Gewoon doen en dan kijken hoe het voelt. Dat vind ik een mooie manier. Ik kan namelijk van te voren 100.000 scenario’s gaan bedenken hoe iets gaat lopen of bevallen, maar dan wordt het vaak toch nog een scenario dat ik niet had bedacht. Bij mij werkt het doen en voelen goed. Doen wat binnen mijn kernwaarden (Puur, Inspiratie, Rust en Natuur) past en dan in beweging komen.

Dat heb ik dus gedaan. Totaal heb ik afgelopen maanden 13 Stiltewandelingen georganiseerd en hebben er 146 mensen deelgenomen. Een aantal waar ik heel dankbaar voor ben. De afgelopen keer bij De Bron met een hele themamiddag was helemaal fantastisch. Zo’n mooie combinatie van Tai Chi, Stiltewandeling en klankschalenmeditatie. Dat was puur genieten!

Ik krijg zelf veel energie van de Stiltewandelingen. Het met anderen in de natuur zijn vind ik heerlijk. De rust, de stilte, de zintuigen volop aan in de natuur. Toch heb ik besloten om mezelf wat te ont-moeten. Niet meer iedere maand een Stiltewandeling. Meer rust en stilte voor mijzelf.

Ik heb het besluit genomen om af en toe Stiltewandelingen te organiseren en ook thema-middagen op de momenten dat ik voel dat de tijd er rijp voor is. En het dan gewoon te doen. Gewoon goed voelen en het natuurlijk te laten ontstaan. Zoals ik ook doe tijdens de coachings-sessies in de natuur met klanten. Die manier van het laten ontvouwen is een heerlijke natuurlijke flow die goed bij me past.

Ik houd je op de hoogte van de Stiltewandelingen. Wens ik je voor nu veel natuurlijke stilte-momenten.

Warme groet,
Anita Boes

Share