Onderwijs

“Jij bent de juf die kijkt vanuit het kind en niet vanuit het schoolsysteem” aldus een moeder van een leerling uit mijn groep.

Als leerkracht kan ik me geen mooier compliment bedenken. Ik ga ervoor om het beste in de mens naar boven te halen, ook bij kinderen. Juist de aandacht voor wat er lukt en waar je goed in bent. De natuurlijke talenten laten schitteren.

Inval voor uitval
Als flex-leerkracht bied ik hulp en/of inzet op maat, gericht op werkdrukvermindering. Met ruim 25 jaar onderwijs- en coachingervaring en volledig bevoegd voor het basisonderwijs ben ik inzetbaar in groep 1 t/m 8, maar juist ook daarbuiten.

Bijvoorbeeld voor begeleiding van (startende) leerkrachten, leerlingen die meer kunnen of voor afname van toetsen. Andere mogelijkheden zijn project begeleiding, website-werkzaamheden of analyses maken. Alles op maat en bespreekbaar.

Kortom: tijdelijk een ervaren leerkracht in de school, met een (door belastingdienst goedgekeurde) modelovereenkomst. Zonder verplichting omdat ik als zzp’er aan de slag ben. Het uurtarief is 60 euro, reiskosten 33 cent per kilometer en minimaal vier uren werk per opdracht. Reistijd langer dan 30 minuten (volgens de snelste route van de googlemaps) wordt als werktijd in rekening gebracht.

Beschikbaarheid
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag volledig inzetbaar (woensdag in overleg). Telefonisch te bereiken vanaf 7.00 uur op nummer 06 410 682 87 indien ik nog beschikbaar ben.

Algemene voorwaarden & wet- en regelgeving
Voorafgaand aan elke opdracht zal u gevraagd worden een modelovereenkomst omtrent de gezagsrelatie te ondertekenen. Het minimum aantal uren voor een opdracht is vier uren aansluitend op één dag. Uiteraard beschik ik over een “Verklaring Omtrent Gedrag”. De wet- en regelgeving is omschreven op flexleerkracht.nl, via deze site kunt u mij, of een andere flexleerkracht, ook inhuren.

Bel of app 06 410 682 87 of mail naar boesanita@gmail.com

Share