Ik kan genieten.

Volop.

Voluit.

Van het leven.

Van alle ont-moetingen.

Ik vier mijn tijd.

Ik benut elke buitenkans.

Ik geniet vooral van het buiten zijn als natuurcoach.

Mensen natuurlijk te laten schitteren.

Dat is wat ik het allerliefste doe!

Anita Boes

Over mij

Ik voel me fijn. Zit lekker in mijn vel. Doe de activiteiten die bij mij passen. Omring me met mensen en spullen waar ik blij van word. Dat geeft mij energie.

Dat was niet altijd zo. Wat ben ik hard aan het werk geweest. Om te voldoen aan verwachtingen van anderen. Om mezelf te bewijzen. Om waardering te krijgen door heel erg mijn best te doen. Dat kostte bakken met energie, dat zorgde voor weinig levenslust. Dat creëerde tijden van afzondering. Ik voelde me soms gewoon leeglopen. Voelde dat mensen aan me “trokken”. Voelde mij verantwoordelijk voor heel veel zaken. Werkte me een slag in de rondte en lag dan vaak in de avond lusteloos op de bank.

Energie en helderheid

Gelukkig ligt die tijd achter me. Ik voel me energieker dan ooit. Weet nu goed waar ik heen wil, wat ervoor zorgt dat ik me gelukkig voel. Nu lijkt het zo simpel. Sterker nog, het is ook makkelijk. Maar stappen in een oude valkuil is ook makkelijk. Door helder in beeld te houden wie ik ben en te luisteren naar mijn lichaam gaat het heel goed. En dat is soms hard werken. Nee, het is vooral met mijn hart werken. Dat gaat niet vanzelf. Daarvoor houd ik de focus scherp, steeds weer. Het is helder, mijn kompas is ingesteld. Het zijn in de natuur, mensen inspireren te ont-moeten dat is waar het ik het meeste energie van krijg.

Anita Boes

Anita Boes

Bel of app mij op 06 410 682 87

Of stuur een mail naar info@bloeiprojecten.nl

Ont-Moeten

Ik heb mezelf ont-moet de laatste jaren. Ik ben mezelf vragen gaan stellen. Heel veel vragen. Ik ben losgekomen van alles wat ik moest. Aan het voldoen aan de zeer, strenge eisen van mezelf en van wat ik dacht dat anderen van mij verlangden. Ik kies nu voor mij. Heel bewust. Ik heb geleerd mijn grenzen aan te geven met respect voor de ander en juist ook voor mijzelf. En nee, ik ben niet uitgeleerd. Daar geloof ik niet in. Ik leer elke dag, ieder uur, iedere minuut. De natuur inspireert me enorm. De ontmoetingen met mensen ook. Ik leer elke dag. En toch is het al goed. Het zorgt voor zoveel vrijheid. En die gun ik jou ook. Loop eens vrijblijvend mee met een Stiltewandeling of maak gebruik van een kennismakingsgesprek van een half uurtje via Skype of telefoon. Kosteloos kennis maken met mij(n aanbod) om te kijken of je stappen tot vooruitgang kan doorlopen.

 

Lees in het woord-hart hoe mensen mij in één woord beschreven toen ik ze vroeg: Waar sta ik voor? (des te groter het woord, des te vaker het woord is genoemd). 

 

Ik inspireer jou te luisteren naar jou,

jezelf natuurlijk te ont-moeten. 

Anita

Natuurlijke inspiratie

Ik inspireer jou heel graag om te ont-moeten. De natuur is daar een buitengewone plaats voor. Tijdens een Natuur-coachsessie wandelen we drie of vier keer in de natuur. We krijgen helder waar jij nu staat, wat jouw verlangen is en waar je heen wilt. Jouw aangeleerde patronen en jouw natuurlijke kernkwaliteiten worden helder. De natuur biedt beelden en metaforen die inzicht geven en zo ontvouwt zich een stappenplan dat richting geeft om jouw pad in het dagelijks leven duidelijk te krijgen.

Ik zet mijn talenten, kwaliteiten en levenservaring in. Mijn werk als starters-coach in het onderwijs, professional organizer-kwaliteiten, mijn natuurlijke rust en enthousiasme, de vele persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal mijn opgedane kennis van coaching technieken bij natuurcoach Nanette Kant.

Naast persoonlijke natuur-wandelcoaching in de natuur, kun je mij volgen op Facebook of Twitter. Loop je liever een keer mee met de Stiltewandeling? Dat kan ook. Kies wat bij jou past, waar jouw tijd rijp voor is.

Over mijn droom: Een Natuurlijk Ont-Moetings-Oord

Klein maar zo fijn

Kleine huisjes in de natuur. Waar je helemaal tot jezelf kan komen. Voorzien van alle (moderne) gemakken. Je kan lekker cocoonen. Als je naar buiten kijkt zie je alleen maar natuur. Je kan hier natuurlijk ont-moeten. Even loskomen van alles waar je “druk” mee bent. Je komt dichterbij de natuur en dus dichterbij je zelf.

Natuurlijke verbinding

Je blijft zolang als je nodig hebt in jouw kleine huisje. En als je er aan toe bent kun je verbinding zoeken in ’t kloppende hart van het Ont-Moetings-Oord. De Ont-Moetings-Plaats waar ’s avonds lange, sfeervol gedekte tafels staan met (h)eerlijk eten. Warme gesprekken, gezelligheid en volop verbondenheid. Na het eten worden de gesprekken voortgezet bij het kampvuur. In de middag worden hier mindfulness-activiteiten georganiseerd, kan je op pad met natuur-wandelcoach Anita of mee met een Stiltewandeling.

Buitengewoon opladen

In de avond kun je nog even naar de sterrenhemel staren en dan met warme gevoelens en veel opgedane energie je mooie huisje weer in.
Ik droom van een buitengewoon Ont-Moetings-Oord om je natuurlijk op te laden en vol energie weer naar huis te gaan.

Share