Vanaf het eerste moment dat ik Anita ontmoette voor de coaching voelde het vertrouwd. Een ideaal startpunt om met elkaar de diepte in te gaan. En dat gebeurde dan ook. Tijdens onze 2,5 uur durende wandeling en het contact ervoor en erna leidde de aanpak van Anita, haar vragen, gedeelde artikelen, de nuttige oefeningen en haar scherpe opmerkingen en vragen tot een aantal zeer waardevolle persoonlijke inzichten. Inzichten die ik zonder haar niet gekregen had. 

David 31 jaar

Accountmanager, ING

^    Je bent nog niet waar je wilt zijn in je leven

^    Je loopt op bepaalde punten steeds vast

^    Je verlangt naar meer rust en vrijheid

^    Je wilt makkelijker door het leven kunnen stappen

Coaching in de natuur helpt je de juiste stappen te zetten.

Natuurlijk verhelderend

Het is prachtig wat er ontstaat in een natuur-coachsessie. Al wandelend in de natuur komen de juiste beelden in zicht.  In de elementen van de natuur zijn krachtige verhalen verborgen. De natuur brengt inzichten, verheldering en spiegeling. Er zijn natuurlijke metaforen die verduidelijking brengen, de juiste richting laten zien. Ik coach je daarbij door het stellen van vragen. De natuur geeft antwoorden.

Een Natuur-coach-sessie bestaat uit drie tot vier wandelingen. Daarin krijgen we jouw wens helder, waar je nu staat, waar je heen wilt. Verder krijgen we inzicht in jouw aangeleerde patronen en jouw natuurlijke kernkwaliteiten. In de natuur vind de juiste beelden die inzicht geven, voor verheldering zorgen en zo ontvouwt zich een stappenplan die je duidelijkheid geeft welke richting jij mag gaan bewandelen in jouw dagelijkse leven.

Kracht van natuurcoaching

Omdat we helder krijgen wat jouw (oude) patronen zijn en die onderzoeken en op de juiste manier kunnen inzetten om jouw wens werkelijkheid te laten worden, is het resultaat duurzaam. Jouw natuurlijke talenten krijgen we duidelijk in beeld en die zorgen ervoor dat je bewust naar jouw doel toe beweegt. Jij kan jezelf weer volledig inzetten op een natuurlijke manier. Daardoor ervaar je flow, daadkracht en energie. Je komt vloeiend in beweging en dat zorgt voor vooruitgang.

Door de natuurcoaching kom je beter in contact met jezelf. Daardoor ook met anderen. Het geeft je (zelf-)vertrouwen en energie. Het zorgt voor gerichtere keuzes naar jouw mooiste leven.

 

Ik inspireer jou te luisteren naar jou,

jezelf natuurlijk te ont-moeten. 

Anita

Je kan mij vanaf andere kanten naar mijn situatie laten kijken. Ik vind het heel fijn dat je mij zonder oordeel, heel liefdevol steunt.  Dat geeft ruimte en perspectief. Ik voel erkenning in mijn gesprekken met jou. Dat waardeer ik enorm.

Erna 43 jaar

docent AMC

Anita, je bent echt een natuurtalent.

Lopen met jou heeft mij bewust gemaakt.

Bewust van mijn eigenschappen.

Bewust van mijn overlevingsmechanisme.

Bewust van mijn patronen.

Bewust van het feit dat ik deze niet meer nodig heb.

Het voelde vertrouwd, ik voelde mij gehoord en het kwam precies op het juiste moment in mijn leven.

Bedankt Anita!

Willeke 40 jaar

Intern Begeleider Onderwijs

Dit zeggen anderen over mij als ze in één woord beschrijven waar ik voor sta

Een (gratis) eerste stap

Onderzoek of natuur-wandelcoaching voor jou de juiste richting is! Maak kennis met mij via een gratis Skype- of Facetime-gesprek (bellen kan natuurlijk ook). Kunnen we kijken of het klikt. En daarna bepalen of je besluit met mijn op pad te gaan om jouw wens te realiseren of dat je toch liever een andere weg inslaat. Geheel vrijblijvend.

Dit gesprek duurt 15 tot 25 minuten. Mail, bel of app me (via 06 410 682 87 of info@bloeiprojecten.nl) voor een afspraak en geef gelijk je Skypenaam/telefoonnummer en gewenste data of dagdeel door. Wellicht is dit de eerste stap richting jouw wens.

“Elke grote reis begint met een eerste stap”

Oosterse wijsheid

“Waar sta ik voor?”

was de vraag die ik stelde aan ruim 50 mensen die mij kennen “wat is dan het eerste woord dat in je te binnen schiet als ik je die vraag stel?”.

De woorden die ik terug kreeg zie je in het woord-hart op deze pagina. Hoe groter het woord is, des te vaker is het genoemd. #dankbaar

Anita ken ik nu al een tijdje. Met haar praten over wat me bezig houdt dat vind ik altijd fijn. Dat komt omdat ze mij mijn eigen proces laat doen en niet oordeelt of stuurt. Door de juiste vragen te stellen, brengt ze mij in beweging en van daaruit vind ik al denkende een antwoord op mijn vragen. Dat komt dan feitelijk uit mezelf en dat voelt goed, dat klopt! Verder vind ik het tof om te merken dat het buiten zijn tijdens het praten me extra helpt: het maakt mijn hoofd letterlijk vrijer om te denken en om te laten gebeuren wat moet gebeuren.  En zo kom ik stap voor stap verder.

Erik 44 jaar

Arts-onderzoeker

Het werken met symbolieken
brengt veelal krachtige doorbraken

Nanette Kant

Natuur-wandelcoach , Innersteps

Investering

Natuurlijk kun je kiezen voor één wandeling. Dat kan je al de juiste richting geven. Uit ervaring weet ik dat een Natuur-coach-sessie van 3 tot 4 wandelingen zorgt voor duurzame verandering en je blijvend op weg helpt.

Een wandeling duurt 2 tot 3 uur. Voor een losse coachingswandeling is het basistarief 250 euro (inclusief mijn reiskosten en voorbereiding).

Kies je voor de waardevolle Natuur-coach-sessie, dan betaal je voor 4 wandelingen (van ongeveer 2,5 uur) totaal geen 1000 euro, maar 888 euro. Ga je voor een sessie van 3 wandelingen dan betaal je 699 euro.

*prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW en voor bedrijven exclusief BTW

Belastingaftrek

Coachingskosten zijn inclusief BTW als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht op het beter functioneren op je werk. Er geldt een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst. Dat betekent dat je een groot deel van je investering kunt terugkrijgen van de belastingdienst.

Daarvoor heb je aan een aantal voorwaarden te voldoen:

  • Je bent belastingplichtig in Nederland;
  • Je hebt de intentie meer geld te gaan verdienen of omzetten dan je nu doet;
  • Je wilt de kennis en vaardigheden verbeteren die je gaat gebruiken in je (toekomstige) baan of onderneming, met onder andere als doel daar hogere inkomsten uit te halen.

Dus wanneer je aangifte doet van je inkomstenbelasting, vertel dan dat je het programma (ook) volgt om bovenstaande redenen. De uiteindelijke beoordeling ligt uiteraard altijd bij de belastingdienst, maar wanneer je voldoet aan bovenstaande kenmerken, wordt het je toegekend.

Share